Шумът на парите 2022 тази година ще предложи на публиката нов панел - Устойчиво развитие.

Един от участниците в него е регионалният мениджър на Schneider Electric за България, Албания, Северна Македония и Косово Радослав Кошков, който ще засегне темата за ефективността - един от най-добрите начини да си печеливш.

Той ще изкаже мнението си и по въпроси, като:

 • Устойчивото бъдеще - възможност или предизвикателство за бизнеса?
 • Има ли роля кръговата икономика по пътя към устойчивото развитие?
 • Как иновациите могат да бъдат устойчиви?
 • Как да излезем победители от борбата за квалифицирани кадри?
 • Радослав Кошков е част от екипа на Schneider Electric от 2000 г., като преминава през различни нива и позиции в отделите за продажби, дистрибуция и бизнес развитие, а настоящия си пост заема от 2019 г.

  Освен дългия си кариерен път в Schneider Electric, той преминава през множество обучения, сред които лидерски академии, както и тренинги, развиващи уменията за създаване и управление на ефективно работещи екипи, мениджмънт на продажбите и дистрибуторските канали, иновации в маркетинга и умения за водене на преговори.

  Има магистърска степен от Факултета за френско обучение по електроинженерство към Технически университет София, както и професионален сертификат по Мениджмънт от Open University (UK) от партньорската им програма с Нов български университет и ниво 3 в Лидерската програма на INSEAD.

  Шумът на парите 2022 ще се проведе присъствено на 7 юни 2022 г. в Sofia Event Center. На публиката организаторите от Profit.bg предлагат пет дискусионни панела.

  Повече информация и програмата ще откриете тук.

  Билети ще намерите тук. Местата са ограничени, така че побързайте да осигурите присъствието си на едно от най-големите икономически събития в страната.

  Шумът на парите 2022 се организира с подкрепата на Пощенска банка, Инвестбанк, Уникредит Булбанк, Обединена Българска банка, Амунди, TBI Bank, ЕОС Матрикс, eMAG, Алкомет, Arco Real Estate, Schneider Electric, Планекс Инвест, MyFin, LENO, DHL, БАКБ, Фронтекс Интернешънъл, Coca-Cola HBC Bulgaria, CloudCart, Philip Morris Bulgaria, TBI Buy, УНИКА и Кеш Кредит.