Новата индустриална революция B2B E-commerce

Пречки и възможности за развитие на B2B E-commerce от България

Готов ли е българският бизнес за голямата дигитална трансформация?

Тези теми ще засегне по време на панел E-commerce, част от Шумът на парите 2022, Мая Георгиева, е-commerce & business development manager в DHL Express Bulgaria.

Дискусията е със старт 15:10 ч. на 7 юни.

Мая Георгиева притежава над 20-годишен търговски и бизнес опит в сферата на телекомуникациите и управлението на B2B продажби за ритейл вериги както в България, така и в чужбина.

Мая е била част от глобалния екип на T-mobile в Германия, а през 2021 г. се присъединява към DHL Express България, където отговаря за развитието на бизнеса и електронната търговия.

Шумът на парите 2022 ще се проведе присъствено на 7 юни 2022 г. в Sofia Event Center. На публиката организаторите от Profit.bg предлагат пет дискусионни панела.

Повече информация и програмата ще откриете тук.

Билети ще намерите тук. Местата са ограничени, така че побързайте да осигурите присъствието си на едно от най-големите икономически събития в страната.

Шумът на парите 2022 се организира с подкрепата на Пощенска банка, Инвестбанк, Уникредит Булбанк, Обединена Българска банка, Амунди, TBI Bank, ЕОС Матрикс, eMAG, Алкомет, Arco Real Estate, Schneider Electric, Планекс Инвест, MyFin, LENO, DHL, БАКБ, Фронтекс Интернешънъл, Coca-Cola HBC Bulgaria, CloudCart, Philip Morris Bulgaria, TBI Buy, УНИКА и Кеш Кредит.