Как да инвестираме парите си в условия на висока инфлация?

Какви новости ще предложат от Капман на клиентите си?

Какво се случи на MTF Sofia в периода от предходното издание на Шумът на парите до днес?

Тези теми ще засегне по време на участието си в панел Лични финанси, част от Шумът на парите 2022, председателят на борда на директорите на Капман Холдинг Николай Ялъмов.

Дискусията е със стартов час 13.30 на 7 юни.

Кой е Николай Ялъмов?

Николай Ялъмов е председател на Съвета на директорите на УД „Капман Асет Мениджмънт“ АД и управляващ дружествата от „Капман Холдинг“ АД. Има 20-годишен опит в сферата на финансите и управлението.

Николай Ялъмов участва в управителните органи на Българска асоциация на управляващите дружества (БАУД), Българска Асоциация на лицензираните инвестиционни посредници, Асоциация на индустриалния капитал в България (АИКБ).

Той е учредител (през 2012 г.) и председател на Управителния съвет на фондация „Захари Стоянов“.

Николай Ялъмов е магистър по „Финанси“, притежава правоспособност като брокер на ценни книжа от КЦКФБ.

Асен Василев ще вземе участие във форума на Profit.bg Шумът на паритеСлед две години в дигитален формат, 13-ото издание на Шумът на парите отново се завръща пред публика

Шумът на парите 2022 ще се проведе присъствено на 7 юни 2022 г. в Sofia Event Center. На публиката организаторите от Profit.bg предлагат пет дискусионни панела.

Повече информация и програмата ще откриете тук.

Билети ще намерите тук. Местата са ограничени, така че побързайте да осигурите присъствието си на едно от най-големите икономически събития в страната.

Шумът на парите 2022 се организира с подкрепата на Пощенска банка, Инвестбанк, Уникредит Булбанк, Обединена Българска банка, Амунди, TBI Bank, ЕОС Матрикс, eMAG, Алкомет, Arco Real Estate, Schneider Electric, Планекс Инвест, MyFin, LENO, DHL, БАКБ, Фронтекс Интернешънъл, Coca-Cola HBC Bulgaria, CloudCart, Philip Morris Bulgaria, TBI Buy, УНИКА и Кеш Кредит.