Как войната в Украйна и високата инфлация се отразяват на пазара на жилищни имоти у нас?

Ще охлади ли пазара очакваното повишение на лихвите?

Какви са нагласите и очакванията на строителните предприемачи за бизнес средата, цените и строителната себестойност?

Кои са движещите фактори на пазара в момента?

На тези въпроси ще отговори изпълнителният директор на ЕРА България Антон Андонов по време на панел Имоти, част от Шумът на парите 2022. Дискусията ще стартира в 16.50 часа на 7 юни.

Антон Андонов е с 18-годишен опит в недвижимите имоти.

Изпълнителен директор е в ЕРА Недвижими имоти с 28 офиса в градовете София, Варна, Бургас, Пловдив, Стара Загора, Русе и Поморие, част от ERA Real Estate – водеща световна франчайз мрежа в областта на сделките и финансиране покупката на жилищни имоти, с над 45-годишен опит в разработването на продукти и услуги, ориентирани към клиентите.

Шумът на парите 2022 ще се проведе присъствено на 7 юни 2022 г. в Sofia Event Center. На публиката организаторите от Profit.bg предлагат пет дискусионни панела.

Повече информация и програмата ще откриете тук.

Билети ще намерите тук. Местата са ограничени, така че побързайте да осигурите присъствието си на едно от най-големите икономически събития в страната.

Шумът на парите 2022 се организира с подкрепата на Пощенска банка, Инвестбанк, Уникредит Булбанк, Обединена Българска банка, Амунди, TBI Bank, ЕОС Матрикс, eMAG, Алкомет, Arco Real Estate, Schneider Electric, Планекс Инвест, MyFin, LENO, DHL, БАКБ, Фронтекс Интернешънъл, Coca-Cola HBC Bulgaria, CloudCart, Philip Morris Bulgaria, TBI Buy, УНИКА и Кеш Кредит.