Устойчивото бъдеще - възможност или предизвикателство за бизнеса?

Има ли роля кръговата икономика по пътя към устойчивото развитие?

Как иновациите могат да бъдат устойчиви?

Тези и други теми ща засегне по време на в Шумът на парите 2022 Емрах Сазак - член на борда на директорите на Алкомет.

Той ще участва в панел Устойчиво развитие, стартиращ в 11:10 ч. на 7 юни.

Емрах Сазак в момента работи по изготвянето на стратегии за достъп до нови пазари и по въпроси, свързани с бизнес развитието на Алкомет.

Той представлява Алкомет в Борда на Турско-българския икономически съвет към Съвета за външноикономически отношения на Турция (DEIK).

Също така е изпълнителен директор на Българско -турската търговско-индустриална камара.

Емрах Сазак започва кариерата си като помощник експерт по външната търговия в Министерството на търговията на Турция. След като получава магистърска степен от училището по право и дипломация Флетчър към Университета Тъфтс, той е ръководил проекти за клъстерно развитие и експортна конкурентоспособност на малки и средни предприятия в Турция.

След това е бил ръководил на Отдела за стимулиране на износа в Министерството на търговията. Преди тези двете длъжност той е заемал поста главен търговски съветник на Република Турция в България в периода 2014 – 2018 г.

Шумът на парите 2022 ще се проведе присъствено на 7 юни 2022 г. в Sofia Event Center. На публиката организаторите от Profit.bg предлагат пет дискусионни панела.

Повече информация и програмата ще откриете тук.

Билети ще намерите тук. Местата са ограничени, така че побързайте да осигурите присъствието си на едно от най-големите икономически събития в страната.

Шумът на парите 2022 се организира с подкрепата на Пощенска банка, Инвестбанк, Уникредит Булбанк, Обединена Българска банка, Амунди, TBI Bank, ЕОС Матрикс, eMAG, Алкомет, Arco Real Estate, Schneider Electric, Планекс Инвест, MyFin, LENO, DHL, БАКБ, Фронтекс Интернешънъл, Coca-Cola HBC Bulgaria, CloudCart, Philip Morris Bulgaria, TBI Buy, УНИКА и Кеш Кредит.