Как да управляваме личните си финанси в условията на засилващи се инфлационни процеси и икономическа несигурност?

Ценни съвети в тази насока ще ни даде управителят в EOS в България Тихомир Вълчев.

Той е един от участниците в панел Лични финанси на едно от най-големите икономически събития в страната - Шумът на парите 2022.

Защо регулярното покриване на задължения по индивидуален план е правилният път към финансова свобода и как специалистите по събиране на вземания могат да ни помогнат да избегнем превръщането във „вечен длъжник” - по тези и други въпроси ще чуем мнението на господин Вълчев на 7 юни 2022 г. в Sofia Event Center. Панел Лични финанси стартира в 13.30 часа.

Тихомир Вълчев израства професионално заедно с ЕОС в България. Един от първите служители по събиране на вземания при основаването на компанията през 2002 г., той минава през всички оперативни нива в структурата на ЕОС, за да бъде днес втори управител на компаниите в България, за които работят над 250 служители.

Фокусът на г-н Вълчев като управител е върху оперативните процеси в ЕОС България. През годините негова отговорност са проектирането на структурата на оперативните отдели в компанията – кол център, юридически отдел, отдел за оценка на портфейли от вземания.

Той е пряко въвлечен в основаването на втория кол-център на ЕОС, както и в разработването и внедряването на различни стратегии за обработка на дългове на клиенти от различни сектори – банки, финансови институции, телекоми и други.

Г-н Вълчев е основният архитект в налагането на бизнес линията за изкупуване на необслужвани дългове като водеща в структурата на компанията. Той успешно имплементира редица иновации, оптимизиращи вътрешните процеси.

През последните 4 години г-н Вълчев развива експертизата на ЕОС България в управлението на изкупени портфейли, обезпечени с недвижими имоти. Адаптивността и смелостта да залагаме на нови услуги и да навлизаме в нови сегменти са факторите, които според него са довели до устойчивостта на ЕОС през последните 19 годинина българския пазар.

Тихомир Вълчев е завършил Право в УНСС. Бил е лектор на редица български и международни форуми в областта на управлението на кредитния риск и организационна трансформация. Има интереси в областта на историята и чуждите езици.

Шумът на парите 2022 ще се проведе присъствено на 7 юни 2022 г. в Sofia Event Center. На публиката организаторите от Profit.bg предлагат пет дискусионни панела.

Повече информация и програмата ще откриете тук.

Билети ще намерите тук. Местата са ограничени, така че побързайте да осигурите присъствието си на едно от най-големите икономически събития в страната.

Шумът на парите 2022 се организира с подкрепата на Пощенска банка, Инвестбанк, Уникредит Булбанк, Обединена Българска банка, Амунди, TBI Bank, ЕОС Матрикс, eMAG, Алкомет, Arco Real Estate, Schneider Electric, Планекс Инвест, MyFin, LENO, DHL, БАКБ, Фронтекс Интернешънъл, Coca-Cola HBC Bulgaria, CloudCart, Philip Morris Bulgaria, TBI Buy, УНИКА и Кеш Кредит.