Електронната търговия в България - какви са тенденциите, иновациите и бъдещето й?

На този въпрос по време на панел E-Commerce, част от 13-ото издание на Шумът на парите 2022, ще отговори маг. инж. Евгени Йорданов - управляващ партньор & Chief Marketing Officer в CloudCart.

Евгени Йорданов е един от водещите експерти по SEO в световен план и главен лектор на различни събития в дигиталната сфера. Сертифициран специалист по Content Marketing e от американския Northwestern University, както и докторант по Компютърни системи.

В България той е завършил инженерна магистратура по Бизнес информатика и бакалавърска инженерна степен по Телекомуникации. Преподавател е и лектор в някои от топ университетите и магистърските курсове у нас.

С дългогодишния си опит в сферата, в момента Евгени Йорданов е управляващ партньор и Chief Marketing Officer във водещата софтуерна компания за електронна търговия - CloudCart.

Ето и темите, които ще засегне експертът по време на едно от най-големите икономически събития у нас - Шумът на парите 2022:

 • Електронна търговия в България - бъдеще и тенденции
 • Наложен платеж срещу картови плащания
 • Иновации в електронната търговия
 • Колко е важен маркетингът за успеха на един онлайн бизнес?
 • Търговия и продажби в различните сектори
 • От какво има нужда един предприемач, за да изгради онлайн бизнес?
 • Шумът на парите 2022 ще се проведе присъствено на 7 юни 2022 г. в Sofia Event Center. На публиката организаторите от Profit.bg предлагат пет дискусионни панела.

  Повече информация и програмата ще откриете тук.

  Билети ще намерите тук. Местата са ограничени, така че побързайте да осигурите присъствието си на едно от най-големите икономически събития в страната.

  Шумът на парите 2022 се организира с подкрепата на Пощенска банка, Инвестбанк, Уникредит Булбанк, Обединена Българска банка, Амунди, TBI Bank, ЕОС Матрикс, eMAG, Алкомет, Arco Real Estate, Schneider Electric, Планекс Инвест, MyFin, LENO, DHL, БАКБ, Фронтекс Интернешънъл, Coca-Cola HBC Bulgaria, CloudCart, Philip Morris Bulgaria, TBI Buy, УНИКА и Кеш Кредит.