Ноември ще продължи подобаващо звездната година на Netflix. Популярната стрийминг услуга стартира месеца с премиерата на комедийния сериал Blockbuster, за да ви “подгрее” за поредица от още вълнуващи срещи с любими актьори и сюжетни линии - четвърти сезон на “Манифест”, пети сезон на “Короната”, премиерата на “1899”, третия сезон на Dead to me и премиерата на сериала Wednesday.

Новият сезон на “Короната” е дългоочакван и феновете са в трепетно очакване да видят Елизабет Дебики, актрисата, която играе принцеса Даяна, в “роклята за отмъщението”. Малко по-рано ще излезе и финалният сезон на хитовия “Манифест”.

Blockbuster - 3 ноември

Бъдете готови новото шоу Blockbuster ще нареди сред любимите ви комедийни сериали! Първият сезон ще включва 10 епизода по около 30 минути, като всички те ще бъдат пуснати в Netflix едновременно.

Сериалът се развива в последния оцелял магазин Blockbuster Video в Америка. В актьорския състав четем имената на Рандъл Парк (познат от “Аквамен” от 2018 г.), Мелиса Фумеро, Маделин Артър, Тайлър Алварес, Джей Би Смуув, Камая Феърбърн и Олга Мередиз, които ще бъдат в ролите на главните сътрудници в Blockbuster.

“Манифест”, четвърти сезон - 4 ноември

Новината за продължението на “Манифест” дойде през юли миналата година. Феновете на хитовия научно-фантастичен сериал бяха меко казано развълнувани. Те с нетърпение очакват финалните епизоди, за което Netflix се постара, предлагайки трейлър, който още повече повиши интереса към проекта.

Последният сезон ще се фокусира върху пет доминиращи теми: предрешаване, предусещане, предчувствие, връзка и божествено съзнание и как всички тези теми ще помогнат за разрешаването на мистерията зад всичко.

Четвъртият сезон ще бъде излъчен в две части. Първите 10 епизода ще бъдат пуснати на 4 ноември, а следващите 10 - малко по-късно, като точна дата не е посочена за момента.

“Короната”, 5 сезон - 9 ноември

Кончината на кралица Елизабет II провокира скок на гледаемостта на сериала “Короната”, който започна да се излъчва през 2016 г. и спечели оттагава досега 21 награди “Еми”. За радост на феновете съвсем скоро стартира петият сезон.

Сериалът проследява управлението на кралица Елизабет II и събитията, оформили британската история. Петият сезон ще се фокусира върху събитията, случили се през 90-те, около кралицата и нейното семейство. Феновете очакват с нетърпение да видят Елизабет Дебики в “роклята на отмъщението” като принцеса Даяна.

Защо всички отново говорят за малката черна рокля на принцеса Даяна Елизабет Дебики носи роклята на Даяна в новия сезон на The Crown

“1899” - 17 ноември

“1899” е съвсем нов сериал по Netflix, който ще включва 8 епизода. Те ще са достъпни още в първия ден за максимална наслада на почитателите на стрийминг платформата. Сериалът, който съчетава драма и мистерия, проследява живота на имигранти, пътуващи от стария континент към новия. Плановете за нов живот на ново място са застрашени от мистериозен кораб.

Dead to me, 3 сезон - 17 ноември

Третият сезон на Dead to me ще разкрие пред зрителите дали Джен (Кристина Апългейт) и Джуди (Линда Карделини) са оцелели след катастрофа с кола. Сега, след като истината за Стив беше разкрита, феновете бяха оставени да чакат да видят и какво ще се случи по-нататък. Въпреки че в момента не е ясно дали всичките шест епизода от последния сезон ще бъдат пуснати по едно и също време, можете да сте сигурни, че този сезон има надежди да бъде най-добрият досега.

Netflix успокои акционерите с нови 2,4 милиона абонати През периода юли-септември платформата е привлякла 2,4 милиона абонати - обрат след загубата на 1,2 милиона клиенти през първата половина на годината

Wednesday - 23 ноември

След дълго чакане феновете на семейство Адамс ще имат удоволствието да гледат сериал, посветен на един от най-колоритните му персонажи - Уензди, който ще бъде изигран от Джена Ортега. Компания ще ѝ правят холивудски звезди като Кристина Ричи, Луиз Гузман, Катрин Зита-Джоунс, Гуендолин Кристи и много други. Всичките осем епизода от сериала ще бъдат излъчени в един и същи ден.