BETANO стана Регионален европейски поддръжник (Regional Supporter for Europe) на FIFA за Световното първенство по футбол в Катар 2022. Така компанията е първият бетинг оператор с такова партньорство с Международната футболна федерация.

FIFA и BETANO си приличат по своя нюх към използването на технологиите с цел подобряване на изживяването на феновете, каза Луис Родригес, ръководител на отдела за развитие на партньорствата на FIFA. „Това е вълнуващо събитие, тъй като добавяме компания от нова за нас индустрия“, коментира той.

„Горди сме да бъдем първият оператор за спортни залагания, който си партнира с FIFA на най-голямото футболно събитие в света, каза Джордж Даскалакис, главен изпълнителен директор и съосновател на Kaizen Gaming - компанията, която стои зад BETANO. Операторът за спортни залагания на Kaizen Gaming е един от най-бързо развиващите се организатори на хазартни игри онлайн в света. Към момента брандът развива дейността си в 10 страни в Европа, Латинска Америка и Северна Америка.


Технологиите превземат футбола в КатарФутболният форум има огромен потенциал да се превърне в най-технологичното спортно събитие в историята
„Сътрудничеството с FIFA ще ни доближи една стъпка по-близо до милиони футболни фенове. Нашата цел е да им предложим отговорно изживяване с най-високи стандарти, което ще увеличи ангажираността им към Световното първенство по футбол в Катар 2022 г.", посочи още Даскалакис.

"За нас е чест да бъдем първият бетинг оператор, на който FIFA гласува доверие. Приемаме партньорството ни като поредно доказателство за правилната посока в която се развиваме, с изключителна отговорност към нашите потребители. Продължаваме да прилагаме на най-високите стандарти при спортните залози на многобройните футболни фенове по цял свят", каза и Цветин Йорданов, регионален директор за България.

Kaizen Gaming е една от най-бързо развиващите се гейминг компании в международен план. Компанията залага на вътрешно разработена технология, за да предложи отговорно изживяване за спортни залагания на милиони фенове по целия свят. Тази година Kaizen Gaming получи отличието “Оператор на годината за 2022 г.” на престижните награди в индустрията – EGR.