Прочутата италианска модна къща Missoni пренесе своя неподражаем стил на Малдивите, като промени изцяло дизайна на плажния клуб в курорта One&Only Reethi Rah. Резултатът е Missoni Resort Club.

Разположен на атола Северен Мале, на 45 минути с моторна лодка от международното летище в столицата Мале, луксозният островен резорт One&Only Reethi Rah разполага със 122 вили, 90 от които са на брега, а останалите - над лагуната.

Преосмисленото пространство на открито улавя същността на тропическата среда чрез жизнен спектър от синьо, зелено и бяло. То е дело на Алберто Калири, творческият директор на колекцията на Missoni, пише Rob Reporter.

Източник: One&Only Reethi Rah

Grand Residence, Grand Sunset Residence, Treehouse Villa и ограничен брой Grand Water Villas са реновирани с новия декор – с мебели по поръчка, тапицирани с тъкани с характерните за бранда зигзагообразни мотиви, с гоблени, щампи, възглавници, хавлиени кърпи и шарени постелки за йога. Всичко – от чадърите, шезлонгите и кабинките за преобличане до щанда за сладки изкушения и DJ пулта, е белязано от стила на Missoni. Гостите могат да ползват проектираните от Missoni падълбордове, велосипеди и колички за голф.

От Милано до Малдивите, Missoni трансформира легендарния Beach Club на One&Only Reethi Rah в Missoni Resort Club. Плажният клуб ще работи само тази година. С други думи, трябва да планирате пътуване до Малдивите възможно най-скоро.