Много хора обичат да пътуват, но и да носят със себе си любимите напитки, за да си гарантират, че ще се насладят на екскурзията си по най-добрия начин.

Други пък никога не се прибират от пътуване без да вземат със себе си някоя друга бутилка изтънчено питие, характерно за мястото, което са посетили - независимо дали става дума за вина от Италия или уиски от Ирландия.

В миналото безопасното пренасяне на ценните течности в която и да било от двете посоки, беше свързано с увиване на бутилки в дрехи, тъй като те могат да бъдат пренасяни единствено в чекирания багаж, и с много надежди въпросният багаж да не попадне в грешните ръце.


По-леки правила за пренасяне на течности и лаптопи на британските летищаПътниците на повечето големи летища в Обединеното кралство ще могат да носят течности в контейнери с обем до 2 литра

За да отговори на това предизвикателство, което може да направи разликата между хубавата ваканция и преживяването, което няма да искате да си спомняте, компанията VinGardeValise разработва своя куфар VinGardeValise Grande.


Той е създаден специално за безопасно и лесно пътуване с множество бутилки, съобщава CNN.

Куфарът Grande има 12 места, в които могат сигурно да бъдат съхранявани ценни за любителите на виното и спиртните напитки бутилки.Оформени в традиционния размер за 750-милилитрови бутилки за вино, създателите на куфара са предвидили мястото да побира и бутилки за уиски с всякаква форма. Тестовете на куфара показват, че в него сигурно могат да бъдат пренасяни както уиски и вино, така и джин, водка или зехтин.

И за да бъде напълно сигурно, че ще можете да се насладите на предпочитаната от вас напитка, след като стигнете до крайната си дестинация, VinGardeValise Grande разполага със специални ремъци за закрепва на бутилките - нещо, изключително важно при пренасянето на багажа.

Друго предимство на куфара за напитки на VinGardeValise е, че той лесно може да побере и част от багажа ви. Позициите за поставяне на бутилки за разделени на две части за по шест бройки и когато извадите един от панелите, куфарът може да поеме най-необходимото за вашето пътуване.