Стрийминг гигантът Netflix пренася съдържанието си „от екрана на масата“ с нов pop-up ресторант, който отваря врати на 30 юни в Лос Анджелис.

Netflix Bites ще включва кулинарни творения от известни готвачи, участвали в продукции, достъпни в платформата, сред които героите от Chef’s Table, Iron Chef, Is It Cake? и Drink Masters.

Главните готвачи Доминк Крен и Къртис Стоун, носители на звезди Мишлен, са сред домакините на Netflix Bites.

Майсторите Минг Цай (фюжън експерт) и Надя Хюсеин (специалист в сладки и солени печива) също са в списъка на pop-up ресторанта на платформата.

„Да предавам любовта си към храната на хората по целия свят е едно от най-големите удоволствия в живота ми, но това изживяване от екрана до масата, възможността да дам на феновете да усетят какво се случва пред камерата, е просто незаменимо“, казва Стоун в изявление.

Разположен в хотел Short Stories в Западен Холивуд, ресторантът на Netflix ще бъде отворен всеки ден от 17:00 до 22:00 часа и ще сервира брънч в събота и неделя.

Резервациите са отворени на Resy.com. Необходими са невъзстановими депозити от $25 на човек, които отиват към окончателните сметки на вечерящите.

Гостите обаче няма да могат да се срещнат на живо със своите кулинарни герои.

„Колкото и вкусно да е тук, Netflix Bites е просто възможност да опитате уникалните ястия на тези готвачи!“, пише в уебсайта на ресторанта. „Готвачите няма да имат възможност да се срещнат с вас и да ви поздравят.“