Потребителите с безплатната дебитна карта neon на tbi bank вече могат да пазаруват с нея дори да нямат налични средства по сметката си.

По този начин tbi добавя още една функционалност към карта neon, с която прави ежедневното пазаруване на българите по-лесно, по-удобно и по-достъпно.

За да се възползват от опцията за пазаруване с пари на банката и разделяне на плащанията на три равни вноски с 0% лихва, клиентите трябва да имат активиран шопинг лимит, което става за по-малко от 5 минути изцяло през мобилното приложение на tbi.

След като шопинг лимитът (до 5000 лв.) бъде одобрен, всеки може да пазарува с карта neon и да разделя плащанията в рамките на този лимит, независимо от наличността по разплащателата сметка.

Клиентите могат да пазаруват в любимите си физически или онлайн магазини и след това да разделят плащанията за направените покупки на три равни месечни вноски с до 110-дневно безлихвено финансиране от банката, както и на шест или дванайсет месечни вноски – с много ниска такса от 1.5%.

Разделянето на плащания става с няколко клика в приложението.

Taka neon на практика се превръща в дебитна и шопинг карта в едно.

Ежедневно банкиране без такси – възможно ли е?tbi дава възможност за безплатно откриване на сметка с дебитна карта без такса за поддръжка

Откриването и поддръжката на сметка и карта, както и повечето ежедневни банкови операции през приложението на tbi остават безплатни.

„Клиентите ни вече няма да се притесняват за финансите си всеки месец преди заплата. Те ще могат да пазаруват с финансиране от банката, дори без да плащат лихва за това. Много хора не вярваха, че е възможно в България да има безплатно ежедневно банкиране, но ние го предложихме на клиентите. Не спряхме обаче дотук, а продължаваме постоянно да добавяме нови и нови функционалности към neon и tbi bank app, с които улесняваме ежедневието на българите“, казва Питър Барон, CEO, tbi.

Дебитната карта VISA neon може да се поръча безплатно през мобилното приложение на tbi bank. Разплащателната сметка към картата е безплатна – няма такси за откриване и поддръжка, за преводи, плащания на сметки и т.н.

По сумата към карта neon дори има лихва от 2.1% (за до 2000 лв.). Клиенти с повече налични средства могат много изгодно да открият и депозит през мобилното приложение – преференциалните лихви достигат до 3% и са най-високите в България.

tbi bank непрекъснато добавя нови функциoналности към карта neon и мобилното приложение за още по-добро клиентско преживяване, като предстои да бъдат достъпни съвместимостите с Google Pay и Apple Pay, което ще позволи клиентите да плащат безконтактно само с телефона си.

tbi bank е challenger банка в Югоизточна Европа и регионален лидер в алтернативните разплащателни методи. Банката изгражда екосистема, която комбинира финансиране и пазаруване, с които отговаря на нуждите на клиентите. tbi е фокусирана върху подпомагането на търговците да развиват бизнеса си, както и върху предоставянето на финансови продукти и услуги, които улесняват живота на потребителите. Оперира в България, Румъния, Гърция, Германия и Литва.

Чрез различни дигитални канали и доверени партньорства с близо 20 000 търговски обекта, ???????????? има клиентска база от 2 милиона клиенти и е отпуснала 550 000 финансирания през 2022 г. Бизнес моделът на банката и фокусираният върху клиентите й подход доведоха до това да се превърне в най-рентабилната и ефективна банка в България (Класация К10 на Капитал, 2023).