Преди 6 години, в един клуб под земята няколко жени се събират и правят първия женски стенд-ъп за 8 март. Хиляди зрители и десетки разпродадени зали по-късно One Night Stand вече е име, което всички свързват с женския празник и със способността на жените да се смеят и над най-трагичните неща.

Ефектът от това събитие отваря много врати за любителите на комедията в България – както за тези, които обичат да са публика, така и за желаещите да се изявят на сцена.

One Night Stand се развива през годините и достига статуса на национално турне, което освен в София винаги минава и през други големи градове у нас, където радва зрителите си с най-новото от стендъп комедията в България.

Всяка година шоуто избира кауза. През годините е подкрепяло център за жени и деца, жертва на домашно насилие, майки на деца с увреждания, Център за Бесарабски Българи и всеки, който има българско самосъзнание и бяга от войната. Тази година събитието ще има две каузи, близки до сърцето на всяка жена в България: - каузата Оле Мале и платформа за информираност на теми за домашното насилие.

Тази година шоуто е на 7 март в София, участничките са седем на брой и имат намерение да причинят смях до сълзи на близо 4000 човека в Зала 1 на НДК.

Билети (за втори балкон) все още има на всички каси на Easypay и онлайн на ePayGo.

От 20 часа на сцената в София ще излязат известният модел, актриса и инфлуенсър Александра Богданска, Златното момиче на българската художествена гимнастика Симона Дянкова, любимата на много зрители актриса и режисьор Елена Телбис, адвокатът по медицинско право Мария Шаркова, народния представител Елисавета Белобрадова aka Letiashata Kozzila Errato, Оля Малинова- продуцент на шоуто и партньор в Трастена, Красимира Хаджииванова – съосновател на най-голямата платформа за родителство Майко Мила и председател на Фондация Майко Мила. Режисьор на събитието е Стоян Радев – един от най-разпознаваемите и продуктивни режисьори в страната.

Ако не сте в София, може да се насладите на шоуто на следните места:

4 март: Велико Търново, МСТ Константин Кисимов5 март: Варна, The Brick Port8 март: Пловдив, Club Bushido9 март: Бургас, Зала НХК

Повече за събитията може да научите на Facebook страницата на 3 Жени на Микрофона.