Агенцията за държавни вземания организира търг за продажба на златни и сребърни ювелирни изделия

2041
Агенцията за държавни вземания организира търг за продажба на златни и сребърни ювелирни изделия

Агенцията за държавни вземания организира търг с тайно наддаване за продажба на 26 кг. златни и 12 кг. сребърни ювелирни изделия. Търгът ще се състои на 29 януари, съобщиха от агенцията.

Бижутата са разделени на няколко групи, като първоначалната им обща тръжна цена е 655 800 лева. Оглед на вещите се извършва от 21 януари до 23 януари, включително, от 10.00 до 15.00 часа в сградата на "Монетен двор" ЕООД в София.

Участниците в търга за ювелирните изделия трябва да представят копие от удостоверение за регистрация от Министерството на финансите за сделки с благородни метали и декларация за произхода на средствата за участие в търга по Закона за мерките срещу изпиране на пари.

Предложенията за участие в търга се подават от 9.00 ч. до 17.00 ч. в деловодството на АДВ на ул. "Г. С. Раковски" 47 от 21 януари до 24 януари, включително.

Разглеждането на предложенията и продажбата ще бъдат извършени в сградата на АДВ на Регионална дирекция- София, ул. "Триадица" 2 от 15.30 ч.

Подробни условия за участие в търга и описание на златните и сребърни накити могат да бъдат намерени на страницата на Агенцията за държавни вземания.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg