Американо-английската академия: трамплин за обучение в чужбина

2903
Американо-английската академия: трамплин за обучение в чужбина

Най-важната инвестиция е в образованието. Знаете, че образованието, което ще осигурите на детето си, ще предопредели и неговия път в живота – добър или лош.

А ако основната цел на образованието, което искате да дадете на децата си, е да научат перфектно английски и да се подготвят за последващо обучение в чужбина, тогава търсеното от вас училище е Американо-английската академия.

Тя предлага уникално за България обучение по две програми – американска и българска. По този начин се съчетава най-доброто двете образователни системи, като се покриват както родните, така и американските стандарти.

Дуалната система на обучение е разработена от обединен екип образователни експерти от САЩ и България. Учениците общуват изцяло на английски с преподавателите си, част от които са американци.

Философията на обучение в Американо-английската академия се основава на концепцията, че всяко дете притежава свой уникален потенциал, интереси и дарби. Ролята на учителите е да му помогнат да разгърне тези възможности и да се развие като пълноценна и успешна личност.

За всеки завършен клас и етап на обучение учениците получават легитимни български и американски документи. Завършват средно образование с две дипломи – американска и българска.

Академията предлага и Лятно училище по английски, което е структурирано на модули – можете да запишете детето за конкретен период от време на желания курс по обучение.

То е особено подходящо за ученици, които искат да усъвършенстват говорните си умения и да повишат своята увереност в комуникацията на английски език. Обучението включва и занятия за подобряване на лексиката, правописа и граматиката.

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Коментари

Тангра
# 0
01:06 | 2 June 2017
Коментарът ви ме заинтригува.Живея в САЩ от много години.Племенниците ми учат в това училище и ви заявявам,че аз лично, когато си дойда това лято в България,ще посетя училището и ще го разгледам обстойно,от вън и от вътре.Това не е проблем за мен,защото и тук(в САЩ) в определени райони,са замаскирани също такива скенери с много вредно излъчване-предизвикват главоболие,безпокойство,безсъние( или силна сънливост и летаргия)...и както казвате предизвикват тумори в главата.Също съм работил тук и към военните,така че съм запознат с тези технологии.Ще проверя.Това е АБСОЛЮТНО НЕДОПУСТИМО!
затворерете това училище до обезопасяване
# 1
00:11 | 26 November 2015
Обезопасете тази сграда от нагло терористична техника вкл камери и бели високо активни скенери../маскирани като осветителни тела.. Както виждате на снимките всички деца са постоянно увреждани от остро терористични скенери и камери..Децата развиват специфични тумори в главен мозък подават очите им..
Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg

На фокус

Ba Na Hills - слънчевата земя на чудесата

Кацнал на висок хълм, който гарантира прекрасен природен пейзаж,...