„Булгаргаз" и газоразпределителните дружества подписват меморандум за разбирателство

656
Под егидата на министъра на икономиката и енергетиката Петър Димитров днес, 5 октомври 2007 г., „Булгаргаз" ЕАД и газоразпределителните дружества в страната подписаха Меморандум за разбирателство. Церемонията започна в 14.30 ч. в сградата на МИЕ.

Целта на Меморандума е да се осигури справедливо третиране на всички потребители на природен газ на основата на взаимноизгодно сътрудничество между „Булгаргаз" ЕАД като обществен доставчик и лицензираните газоразпределителни дружества.

Според меморандума газоразпределителните дружества, които са крайни обществени снабдители на природен газ, през ІV-то тримесечие на годината ще продават природен газ по цена, формирана на база 4% увеличение спрямо цената за третото тримесечие на същата година.

През ІV-ото тримесечие на 2007 г. „Булгаргаз" ЕАД ще продава природен газ на крайни потребители, подписали меморандума, на цена 332.30 лв. за 1000 куб. м без ДДС, което е с 4% увеличение спрямо цената за ІІІ-то тримесечие.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg