ЧЕЗ Разпределение България подменя мрежата в района на Гара Искър

868
ЧЕЗ Разпределение България подменя мрежата в района на Гара Искър

ЧЕЗ Разпределение България започва подмяна на кабели средно напрежение в проходим кабелен колектор от подстанция Искър Индустрия, посока промишлена зона Гара Искър. Ремонтът се налага поради нанесени кражби на ел. съоръжения.

Пораженията на съораженията през последните месеци са предпоставка за възникване на аварии, нещастни случаи и пожари. Нанесените щети надхвърлят 350 хиляди лева.

Ремонтът започва на 11 март 2008 г. и ще продължи 8 дни. Поради ремонтните дейности, в района на Гара Искър ще има частични прекъсвания на електрозахранването между 8.00 и 20.00 часа през тези дни.

Промишлените предприятия в тази зона ще са с прекъсвания в електрозахранването. Вечер ще бъде възстановено електрозахранването. Всички клиенти са уведомени за предстоящите дейности преди тяхното начало. В района няма битови потребители.

Промишлените предприятия, които разполагат със собствена кабелна мрежа, минаваща в проходимия колектор, са уведомени за предстоящия ремонт още през месец декември 2007 г., за да имат възможност да организират подмяна и ремонт на своите кабели, съвместно с екипите на ЧЕЗ Разпределение.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg