Дадоха на концесия за срок от 20 години плажа на къмпинг Градина

3061
Дадоха на концесия за срок от 20 години плажа на къмпинг Градина

© Pixabay

„Къмпинг Южен Бряг“ ЕООД е определен за концесионер на морски плаж „Къмпинг Градина“, община Созопол, област Бургас.

Концесионерът се задължава за целия срок на договора за концесия от 20 г. да предоставя цена за 1 бр. чадър в размер до 7 лв. с ДДС и цена за 1 бр. шезлонг в размер до 7 лв. с ДДС в зоната за платени плажни принадлежности на морския плаж.

Размерът на концесионното възнаграждение за всяка календарна година от срока на концесията е определен съгласно приетата от Министерския съвет Методика за определяне на минималния размер на концесионното възнаграждение за морските плажове и предложения от концесионера размер на роялти от 9.00 на сто.


Годишното концесионно възнаграждение за първата година от срока на концесията е в размер на 90 758.57 лв. без ДДС. Инвестициите, свързани с подобряване на достъпа до морския плаж за срока на концесията, са в размер на 231 295 лв. с ДДС.

За концесионер на морски плаж „Поморие - юг“, община Поморие, област Бургас е определен „ИТ МАРИНА БРЯГ“ ЕООД. Концесионерът се задължава за целия срок на договора за концесия от 20 г. да предоставя 1 бр. чадър на цена в размер до 10 лева с ДДС и 1 бр. шезлонг на цена в размер до 10 лева с ДДС в зоната за платени плажни принадлежности на морския плаж.

Концесионното възнаграждение за всяка календарна година от срока на концесията е определено съгласно приетата от Министерския съвет Методика за  определяне на минималния размер на концесионното възнаграждение за морските плажове и предложения от концесионера размер на роялти от 7.10 на сто.

Годишното концесионно възнаграждение за първата година от срока на концесията е в размер на 200 663.89 лв. без ДДС. Предвидените инвестиции, свързани с подобряване на облика на морския плаж за срока на концесията, са в размер на 206 890.80 лв. с ДДС.

„БИЙЧ РЕВЮ“ ООД е определен за концесионер на морски плаж „Обзор - Мотела“, община Несебър, област Бургас. Концесионерът се задължава за целия срок на договора за концесия от 20 г. да предоставя 1 бр. чадър на цена в размер до 10 лева с ДДС и 1 бр. шезлонг на цена в размер до 10 лева с ДДС в зоната за платени плажни принадлежности на морския плаж.

Концесионното възнаграждение за всяка календарна година от срока на концесията е определен съгласно приетата от Министерския съвет Методика за определяне на минималния размер на концесионното възнаграждение за морските плажове и предложения от концесионера размер на роялти от 4.9 на сто.

Годишното концесионно възнаграждение за първата година от срока на концесията е в размер на 115 339.63 лв. без ДДС.

За концесионер на морски плаж „Дюни“, община Созопол, област Бургас, е определен „Дюни“ АД. Концесионерът се задължава за целия срок на договора за концесия от 20 г. да предоставя цена за 1 бр. чадър в размер до 10 лв. с ДДС и цена за 1 бр. шезлонг в размер до 10 лв. с ДДС в зоната за платени плажни принадлежности на морския плаж.

Размерът на концесионното възнаграждение за всяка календарна година от срока на концесията е определен съгласно приетата от Министерския съвет Методика
за определяне на минималния размер на концесионното възнаграждение за морските плажове и предложения от концесионера размер на роялти от 11.40 на сто.

Годишното концесионно възнаграждение за първата година от срока на концесията е в размер на 148 739.80 лв. без ДДС. Предложението за инвестиции, свързани с подобряване на достъпа до морския плаж, е в размер на 78 722 лв. с включен ДДС.

Българският бизнес

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg