„Давид Холдинг” АД с най-висока оценка в обществената поръчка за информационна система

907
Общо 92.33 точки получи „Давид Холдинг” АД след отварянето на ценовите предложения на участниците в обявената от МДААР обществена поръчка с предмет „Доставка и внедряване на информационна система за подобряване на административното обслужване и работните процеси в общините”.

Фирмата предложи цена от 196 368 лв. без ДДС. Крайното класиране на кандидатите се формира чрез сумиране на точките, получени от оценката на техническото задание и предложената цена.

В обществената поръчка се включиха общо 4-ма кандидати. След разглеждане на постъпилите документи комисията отстрани от участие консорциум „Altec - OTS" поради непълнота на изискуемите документи. До втория етап от процедурата - отваряне на ценовите предложения - бяха допуснати „Банк Хай Сис - Сиела - Интраком", „Индекс България" ООД и „Давид Холдинг" АД. Предложената цена от консорциум „Банк Хай Сис - Сиела - Интраком" е 180 хиляди лева, от „Индекс България" ООД - 359 888 лв. без ДДС.

При оценяването на офертите на допуснатите участници 50% тежест имаше функционалността на системата, останалите 50% - предлаганата цена.

Целта на този проект е на територията на 54 общини да се изгради цялостна автоматизирана информационна система за административно обслужване на гражданите както по традиционния начин с хартиени документи, така и изцяло по електронен път.

Софтуерната система трябва да се организира като централизирана система що се отнася до управлението, достъпа и модификацията на данни. Тя трябва да отговаря на изискванията на оперативната дейност на общините и да обслужва нуждите им. Необходимо е също така да се отчитат европейските препоръки за междуведомствена оперативност на ниво техническа комуникация, както и рамката за оперативна съвместимост като цяло.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg

На фокус

По-спокойни за утрешния ден с новия ипотечен кредит на БАКБ

„Лихвите се вдигат, Вашата-не“ е посланието на новия кредитен...