Форум за младежи относно функциите на българския транспорт провеждат утре

368
„Младите хора в транспорта – перспективи за реализацията им” е темата на Младежки форум 2007 г.

Той ще се проведе утре, 30 ноември 2007 г, от 9.00 часа в Националния дом на науката и техниката, гр. София, ул. „Раковски” 108, зала 4.

Целта на провеждането му е да запознае младите хора от транспорта и учащите се с критериите за оптимално функциониране на българския транспорт в Европейския съюз и да им се даде възможност да представят своите постижения и реализация в направленията, в които работят; да представят проекти и дейности, свързани с развитието на транспорта (магистралния, междуселищния и градския) и подобряването на транспортното обслужване на населението при вътрешните и международните превози; както и за повишаване на качеството на обучение, квалификацията и реализацията на кадрите.

Той се организира от Научно-техническия съюз по транспорта, Федерацията на научно-техническите съюзи в България, Обединеното младежко научно-техническо дружество, национален клуб „БИ-БИТ” с подкрепата на Министерството на транспорта, НК „Железопътна инфраструктура”, БДЖ ЕАД и Софийската компания за градски транспорт.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg