Къде в София няма да има вода на 12 октомври?

371
Къде в София няма да има вода на 12 октомври?

© Pixabay

Планови ремонти на Софийска вода налагат спиране на водоподаването в определени райони на столицата на 12 октомври. Вижте къде: 

Във връзка с подмяна на спирателен кран на бул. „Мадрид“ в кв. „Подуене“ се налага спиране на водоподаването от 00:00 до 06:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: бул. „Мадрид“, бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“, бул. „Ген. Данаил Николаев“, жп гара Подуене.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Мадрид “ ъгъла с ул. „Алеко Константинов “.

Във връзка с извършване на степ тест за измерване на налягането във водопроводната мрежа в кв. „Бояна“ се налага спиране на водоподаването от 00:00 до 06:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Воденичница“, ул. „Даскал Стоян Попандреев“, ул. „Околовръстен път“, ул. „Радецки“, ул. „Кумата“, ул. „Севастократор Калоян“ и района между ул. „Даскал Стоян Попандреев“, ул. „Иваница Данчев“, ул. „Севастократор Калоян“, ул. „Герганица“ и ул. „Байкал“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Кумата “ пред Овергаз; ул. „Герганица“ ъгъла с ул. „Десислава“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение до бл. 301 в жк. „Надежда“ 3 се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: бл. 301, бл. 302, бл. 303.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред бл. 301.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Стефан Стамболов“ в центъра се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: бул. „Стефан Стамболов“ от ул. „Пиротска“ до бул. „Тодор Александров“ – четни номера.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Стефан Стамболов“ №10.

Във връзка с монтаж на пожарен хидрант на ул. „Петър Панайотов“ в Промишлена зона „Илиянци“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Петър Панайотов“ от Пожарната до „Яйцекооп“ и бл. 10.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: до бл. 10.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Любен Каравелов“ в с. Казичене се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Любен Каравелов“ от ул. „Липите“ до ул. „Мито Войнишки“, ул. „Хан Аспарух“ от ул. „Любен Каравелов“ до ул. „Никола Петков“, ул. „Витоша“ от ул. „Любен Каравелов“ до ул. „Никола Петков“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Любен Каравелов“ ъгъла с ул. „Хан Аспарух“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Дружба“ в с. Герман се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

  • ул. „Дружба“, ул. „Незабравка“
  • ул. „Боне Хаджибонев“ от ул. „Градина“ до ул. „Незабравка“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Дружба“ ъгъла с ул. „Незабравка“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Варна“ в гр. Нови Искър, кв. „Курило“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 15:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Варна“, ул. „Балкан“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Варна“ ъгъла с ул. „Балкан“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Дунавски лебед“ в кв. „Васил Левски“ се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Дунавски лебед“ от ул. „Поп Грую“ до ул. „Станислав Доспевски“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Дунавски лебед“ №20.

Във връзка с механично почистване и дезинфекция на резервоар „Шумака“ в община „Панчарево“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 13:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: Вилна зона „Шумака“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Симеоновско шосе“ и отбивката за резервоара.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа, като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството.

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg

На фокус

БАКБ с нов, модерен офис в София

Цветелина Бориславова, председател на Надзорния съвет, символично...