Къде в София няма да има вода на 14 март?

669
Къде в София няма да има вода на 14 март?

© Pixabay

Планови ремонти на Софийска вода налагат спиране на водоподаването в определени райони на столицата на 14 март. Вижте къде:

Във връзка с подмяна на спирателни кранове до метростанция „Вардар“ в жк. „Света Троица“ се налага спиране на водоподаването от 09:00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

  • жк. „Илинден“ - бул. „Вардар“, бул. „Александър Стамболийски“ , бул. „Константин Величков“ и бул. „Тодор Александров“
  • кв. „Гевгелийски“ -  бул. „Вардар“ , бул. „Царица Йоанна“ и ул. „Богданци“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Найчо Цанов“ ъгъла с ул. „Хисаря“; ул. „Сава Михайлов“ ъгъла с ул. „Мачуково“.

Във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. „Лелинска чука“ в жк. „Красно село“ се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: бул. „Братя Бъкстон“, ул. „Ладога“, ул. „Лелинска чука“, ул. „Иван Йончев“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Лелинска чука“ до бл. 202.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Ангел Маджаров“ в кв. „Челопечене“ се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: кв. „Челопечене“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред кметството.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Никола Караджов“ в кв. „Подуене“ се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 14:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Никола Караджов“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Никола Караджов“ №4.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа, като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването, посочват от пресцентъра на концесионера.

Засегнатите от прекъсването на водата могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството.

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg