Къде в София няма да има вода на 20 октомври?

2275
Къде в София няма да има вода на 20 октомври?

© Pixabay

Планови ремонти на Софийска вода налагат спиране на водоподаването в определени райони на столицата в петък, 20 октомври. Вижте къде чешмите ще пресъхнат:

Във връзка с монтаж на спирателни кранове на ул. „Цар Симеон“ в жк. „Илинден“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

  • ул. " Иван Хаджиенев" от ул. "Иван Грозев" до ул."Божурище"
  • ул. "Цар Симеон " от пл. "Преображение" до бул."Константин Величков“"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Цар Симеон“ ъгъла с ул. „Зографски манастир“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Балкан“ в кв. „Ботунец“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Васил Левски“, ул. „Балкан“, ул. „Гилица“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Васил Левски“ №2.

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Филиповско шосе“ в жк. „Люлин“ 8 се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Филиповско шосе“ от бул. „Сливница“ до ул. 329.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: бул. „Сливница“ пред №6.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Буен поток“ във вилна зона „Горна баня“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Мечта“, ул. „Лазурно утро“. 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Лазурно утро“  ъгъла с ул. „Мечта“.

Във връзка с механично почистване и дезинфекция на резервоар „Шумака“ във вилна зона „Шумака“ на община Панчарево се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 13:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: вилна зона  „Шумака“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Симеоновско шосе“ и отбивката за резервоара.

Вв връзка с диагностика на уличен водопровод на ул. „Иван Андонов“ в кв. „Кръстова вада“ се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Гатьо Шишков“ №7, ул. „Иван Андонов“ №2 и №4.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Иван Андонов“ ъгъла с ул. „Акад. Вера Мутафчиева“.

Във връзка с монтаж на спирателен кране на ул. „Буката“ във вилна зона „Кокалянски ханчета“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. "Васил Левски" №34, 36, 38, 47, 49, 51.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Васил Левски" № 47.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването, посочват от Софийска вода.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството.

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg