Къде в София няма да има вода на 23 май?

502
Къде в София няма да има вода на 23 май?

© pexels

На 23 май 2018 г. (сряда), във връзка с извършване на строително-монтажни работи на ул. „Петър Протич кв. „Полигона“, община „Младост“се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Петър Протич“, ул. „Проф. Петър Мутафчиев“, бензиностанция ШЕЛ на ул.“Петър Протич“ ъгъла с бул. „Цариградско шосе“, бул. „Цариградско шосе“ №115 "Г", бл.1, бл.2, бл.3, бл.4, бл.5, бл.6, бл.7, бл.8, бл.9, бл.10, бл.11, бл.12, бл.13, бл.31, бл.55, бл.55, бл.56, бл.57, бл.40, бл.43, бл.44, бл.45.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Петър Протич“ до бл. 6.

На 23 май 2018 г. (сряда), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Гюешево“ жк. „Сердика“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

 ул.“Камен Андреев“ от ул. „Гюешево“ до ул. „Охридско езеро“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Гюешево“ ъгъла с ул. „Камен Андреев“.

На 23 май 2018 г. (сряда), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Димитър Иванов“ кв. „Кумарица“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

 ул.“Светлина“, ул. „Дъбиците“, ул. „Леярска“, ул. „Дядо Стоил“, ул. „Хаджи Димитър“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Кумарица“ ъгъла с ул. „Поп Боне Найденов“.

На 23 май 2018 г. (сряда), във връзка с подмяна на пожарен хидрант на ул. „Ильо войвода“ жк. „Хаджи Димитър“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

 ул.“Ильо войвода“ от ул. „Васил Петлешков“ до бул. „Владимир Вазов“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Скайлер“ ъгъла с ул. „Ильо войвода“.

На 23 май 2018 г. (сряда), във връзка с диагностика на уличен водопровод на ул. „Козяк“ кв. „Хладилника“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 21:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

 бул.“Никола Й. Вапцаров“ от бул. „Черни връх“ до ул. „Козяк“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Банат“ ъгъла с бул. „Никола Й. Вапцаров“.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата в района между: бул. „Черни връх“, бул. „Арсеналски“, ул. „Славище“, ул. „Козяк“, ул. „Елин връх“, жилищна група „Южен парк“

На 23 май 2018 г. (сряда), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Каменица“ вилна зона „Горна баня“, се налага спиране на водоподаването от 08:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

 ул.“Каменица“ от ул. „Еделвайс“ до ул. 748

ул. „Роза“, ул. 646, ул. „Димитър Шишманов“, ул. „Диамант“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Роза“ ъгъла с ул. „Каменица“.

На 23 май 2018 г. (сряда), във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Любляна“ кв. „Овча купел“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

 ул.“Любляна“ от ул. „Народен герой“ до бул. „Никола Петков“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Любляна“ ъгъла с ул. „Витошка поляна“.

На 23 май 2018 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Капитан Петко войвода“ с. Долни Пасарел, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

 ул.“Върба“, ул. „Искър“, ул. „Чайка“, ул. „Капитан Петко войвода“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Капитан Петко войвода “ ъгъла с ул. „Иглика“.

На 23 май 2018 г. (сряда), във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Панагюрище“ Център, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

 по ул.“Константин Стоилов“ от ул. „Тимок“ до бул. „Сливница“

бул. „Сливница“ №309 връзката от ул. „Константин Стоилов“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Константин Стоилов“ ъгъла с ул. „Панагюрище“ от страната на бул. „Сливница“ №309.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа, като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването, посочват от пресцентъра на Софийска вода.

Засегнатите от прекъсването на водата могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството.

 

 

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg

На фокус

Едно от най-добрите депозитни предложение за парите ви

Депозитът „Всичко е точно“ е специално за вас