Къде в София няма да има вода на 23 ноември?

1064
Къде в София няма да има вода на 23 ноември?

© Pixabay

Планови ремонти на Софийска вода налагат спиране на водоподаването в определени райони на столицата на 23 ноември. Вижте къде:

Във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. „Кап. Васил Данаджиев“ в жк. „Люлин“ 5 се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: бл. 516, бл. 517, бл. 518, бл. 521, ул. 502.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред бл. 521.

Във връзка с извършване на ремонтни дейности на ул. „Враня“ в жк. „Банишора“ се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Враня“ от ул. „Шумен“ до ул. „Алдомировска“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Шумен“ ъгъла с ул. „Враня“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Средна гора“ в центъра се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Средна гора“ от ул. „Цар Симеон“ до ул. „Кирил и Методий“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул.„ Цар Симеон“ ъгъла с ул. „Средна гора“.

От 23:00 часа на 23 ноември 2017 г. (четвъртък) до 06:00 часа на 24 ноември 2017 г. (петък), във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Оборище", в кв. „Подуяне“, се налага спиране на водоподаването на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

  • ул. „Оборище“ от бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ до ул. „Васил Друмев“
  • ул. „Оборище “, ул. „Мърфи“, ул. „Русалка“, ул. „Алеко Константинов“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Русалка“ ъгъла с ул.“Алеко Константинов“ .

Във връзка с монтаж на спирателни кранове на ул. „Есенни мотиви“ във вилна зона „Косанин дол“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Попов извор“, ул. „Забел“, ул. „Карачаир“, ул. „Пепелив рид“, ул. „Мразовец“, ул. „Любелия“ и комплекс „Бяла черква“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред комплекс „Бяла черква“.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Огюст Дозон“ във вилна зона „Симеоново – Драгалевци“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

  • ул. „Проф. Борис Йоцов“ – от №25 до №39
  • ул. „Огюст Дозон“ от ул. “Проф. Борис Йоцов“ до ул. „Георги Заркин“
  • ул. „Шарколия“ от №4 до ул. „Огюст Дозон“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул.„ Проф. Борис Йоцов“ ъгъла с ул. „Огюст Дозон“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. 2 в кв. „Враждебна“ се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 17:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. 2 от ул. 61 до бул. „Ботевградско шосе“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул.2 №3.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Вела Чорбова“ в кв. „Орландовци“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

  • ул. "Вела Чорбова" от ул." Арда" до  ул. " Училищна"
  • ул. "Кестен"  от ул. "Магда  Петканова"  до  ул." Вела Чорбова"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Вела Чорбова“ ъгъла с ул. „Кестен“ .

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа, като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването, посочват от Софийска вода.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството.

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg