Къде в София няма да има вода на 8 ноември?

1070
Къде в София няма да има вода на 8 ноември?

© Pixabay

Прекъсване на водоподаването в определени райони на столицата се налага на 8 ноември заради предстоящи ремонти на Софийска вода. Вижте къде:

Във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. „Цар Симеон" в жк. „Илинден“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

  • ул. „Цар Симеон“ от ул. „Хайдут Сидер“ до ул. „Вита“
  • ул. „Чавдарица“ от ул. „Цар Иван Александър“ до ул. „Цар Симеон“
  • ул. „Цар Симеон“ от  ул.„Насте Стоянов“ до бул. „Константин Величков“
  • карето между ул. „Качаник“, ул. „Цар Иван Александър“, ул. „Преображенско въстание“ и ул. „Цар Симеон“, бл. 324 и бл. 325

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Цар Симеон“ на ъгъла с ул. „Вита“

Във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Пчела" в жк. „Красно село“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Пчела“ от №1 до №9.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Пчела“№7.

Във връзка с пресвързване на довеждащ водопровод, захранващ резервоар „Мърчаево“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: с. Мърчаево.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: на площада до кметството.

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Стефан Стамболов" в кв. „Изгрев“ на гр. Банкя се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

  • ул. „Иванянско шосе“ от ул. „София“ до ул. „Стефан Стамболов“
  • ул. „Стефан Стамболов“ от ж.п. прелеза до Завод за минерална вода Банкя, местност „Бели брег“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Слънчев бряг“ на ъгъла с ул. „Рудозем“.

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Крум Стоянов" в жк. „Света троица“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: бл. 361, ул. „Крум Стоянов“ №3 -„Топливо“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: до бл. 361

Във връзка с монтаж и подмяна на спирателни кранове на ул. „Циклама" в кв. „Казичене“ се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 18:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

  • махала „Видните“, индустриална зона „Казичене – Запад“, ул. „Васил Левски“ №1
  • с понижено налягане ще бъдат: с. Кривина, с. Казичене, с. Долни Богров

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Люба Белева“ ъгъла с ул. „Горна кория“ – махала „Видните“.

Във връзка с изпълнение на строително-монтажни работи на ул. „Димитър Тошков" в с. Локорско се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

  • ул. „Димитър Тошков“ от ул. „Богдан Манолов“ до №42
  • ул. „Благой Гердин“ от ул. „Димитър Тошков“ до ул. „Евлоги Тодоров“ и ул. „Костадин Трайков“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Димитър Тошков“ на ъгъла с ул. „Благой Гердин“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Реката“ в с. Чепинци се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Детелина“, ул. „Искър“, ул. „Орфей“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:  ул. „Реката“ ъгъла с ул. „Орфей“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа, като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването, посочват от дружеството.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството.

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg

На фокус

Иновативни технологии за интелигентно почистване на подове у дома

Новата прахосмукачка-робот Roomba i7+ не само обича, но е и...