Масларова открива проект "Красива България" в посолството ни в Германия

277
Делегация на Министерството на труда и социалната политика, водена от министър Емилия Масларова, е на работно посещение в Берлин, Германия от 23 до 25 април 2007 г.

В първия ден от посещението си министър Масларова ще се срещне с българската общност, пред която ще представи политиката и приоритетите на МТСП след присъединяването на България към Европейския съюз по отношение на свободното движение на хора, политиката на пазара на труда, социалната сигурност и ще открие изложба на Проект «Красива България» в Посолството на Република България в Германия.

На 24 април 2007 г. министър Масларова ще се срещне с федералния министър на труда и социалните въпроси Франц Мюнтеферинг. По време на разговора ще бъде обсъдена стратегията за минимални социални стандарти. След срещата ще има брифинг за журналисти. Същия ден във Федералното министерство на труда и социалната политика министър Масларова и водената от нея делегация ще участват в дискусия «Приоритети на българското правителство в областта на трудовата и социалната политика».

По-рано същия ден, заместник-министърът на труда и социалната политика Димитър Димитров ще се срещне с г-н Дитер Хаклер, министерски съветник и ръководител на отдел «Възрастни хора» във Федералното министерство на семейството, възрастните хора, жените и младежта.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg