Намалиха цената на Статпринт, провеждат търга на 10 септември

439
От 450 хил. лв. на 350 хил. лв. бе намалена продажната цена за 100% от капитала на Статпринт ЕООД, съобщават от Агенцията по приватизация.

Дружеството бе предложено за продажба през май, но тогава купувач не бе намерен. Крайният срок за подаване на тръжната документация е 5 септември, а стъпката за наддаване е 30 хил. лв.

Статпринт ЕООД e със съдебно регистриран капитал от 170.5 хил. лв. В дружеството работят 26 души, а предметът му на дейност включва художествена и техническа редакция, предпечатна подготовка, полиграфическа дейност, експедиция, продажба на издания и формуляри.

Дружеството притежава дворно място и двуетажна къща в град Бяла, Варненска област със 178 кв. м разгъната застроена площ и земя от 880 кв. м.

Според данни от компанията за първите шест месеца на изминалата година реализираният оборот е на стойност 189 хил. лв., а печалбата – 20 хил. лв. За 2005 г. дружеството отчете оборот от 338 хил. лв. и печалба от 12 хил. лв.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg

На фокус

По-спокойни за утрешния ден с новия ипотечен кредит на БАКБ

„Лихвите се вдигат, Вашата-не“ е посланието на новия кредитен...