Нисан София достави 10 високопроходими автомобила на ИАРА

1101
Нисан София достави 10 високопроходими автомобила на ИАРА

Министерството на земеделието и горите и Нисан София, дилър на автомобилите Нисан, организираха съвместен коктейл в шоурума на Нисан, на който зам.-министърът на земеделието и горите Бюрхан Абазов връчи ключовете на 10 автомобила Nissan Pathfinder на Изпълнителната Агенция по Рибарство и Аквакултури.

Нисан София спечели търг за доставка на високопроходими автомобили, проведен през м. ноември 2006 г. От пресцентъра на Министерството на земеделието и горите заявиха, че доставката е финансирана от Европейската програма ФАР за укрепване на административния капацитет и хармонизиране на националнoто законодателство с европейското.

Процедурата е проведена от Централното звено за финансиране и договаряне в Министерството на финансите, като търгът е бил обявен и в Европейски вестник – официозът на Европейската комисия.

На коктейла присъстваха още Фернандо Понс Канто, началник на Политическата секция на Делегацията на Eвропейската комисия в България, както и Владимир Филипов, и. д. изпълнителен директор на ИАРА.

Нисан София, част от групата на Еврохолд България АД, е най-големият представител на автомобилите Нисан за България. Компанията е реализирала над 500 продажби за 2006 г, от общо 790 за страната, от които 262 са Nissan Pathfinder.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg