Обсъждат качеството на работното място и условията на труд на форум утре

318
Заместник-министърът на труда и социалната политика Димитър Димитров ще открие първия национален форум на тема „Качеството на работните места: европейски и национални измерения” утре, 20 септември 2007 г., от 10.30 часа в Резиденция „Бояна”, зала „Триадица”.

Димитров е почетен патрон на форума, който се организира в рамките на проект на Министерството на труда и социалната политика, финансиран по програма ФАР „Развитие на човешките ресурси и насърчаване на заетостта”.

Ще бъдат обсъдени концепцията и компонентите за „качеството на работното място” – здравословни и безопасни условия на труд, заплащане – нива, форми, удовлетвореност от работата, професионално обучение и кариерно развитие, системи и методи за мотивация. Участниците в дискусията ще бъдат запознати с резултатите от националното представително проучване на пазара на труда.

На двудневния форум експерти от балкански и европейски страни, представители на централната и местна власт, на водещи предприятия в сферата на производството и услугите и неправителствения сектор ще обменят опит и идеи за управлението на качеството на работните места в публичния и частния сектор в България.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg