Общо 297 хил. лв. без ДДС - изграждането на защитена свързаност на мрежата за „единен фиш”

497
Общо 297 000 лева без ДДС е предложената цена на фирма „Видеомакс АBC” OOД за изграждането на защитена свързаност в рамките на локална мрежа за системата “единен фиш” на 11-те сухопътни ГКПП-та на външните за ЕС български граници.

Фирмата беше единствената, която подаде документи за участие в обявената от МДААР процедура „Надграждане на съществуващи звена за административно обслужване, работещи на принципа „едно гише", чрез интегрирано предоставяне на услуги от няколко администрации" до изтичането на крайния срок в 17.00 ч. на 18 юли 2007 г.

За тази цена фирмата ще предложи решение за изпълнение на задачата по поръчката, базирано на технологията „точка към много точки", като използва високотехнологично оборудване. Решението на фирма „Видеомакс АBC" OOД ще осигури висока надеждност и най-вече сериозна защита срещу злонамерени посегателства като хакерски атаки, прехващане на информация и др.

Техническото предложение на участника отговаря в пълна степен на техническото задание и предмета на тази поръчка, определени от възложителя. След индивидуалното оценяване по критериите за участие в процедурата и съгласно получената комплексна оценка, комисията класира фирма „Видеомакс АBC" OOД с максимален брой точки (100 точки).

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg

На фокус

По-спокойни за утрешния ден с новия ипотечен кредит на БАКБ

„Лихвите се вдигат, Вашата-не“ е посланието на новия кредитен...