Освободиха зам. министъра на труда и социалната политика

712
Освободиха зам. министъра на труда и социалната политика

Освободиха зам. министъра на труда и социалната политика Красимир Попов.

На негово място е назначена Деяна Костадинова. Тя е юрист - съветник в кабинета на министър-председателя Бойко Борисов по социална политика и юридически въпроси.

Красимир Попов е роден на 31 декември през 1971 г. в гр. София. Притежава магистърски степени по хуманитарна медицина и финанси. Професионалният му опит е придобит в неправителствения сектор и в периода 2003 г. - 2008 г., като директор на дирекция "Европейски фондове, международни програми и проекти" в МТСП - Управляващ орган на оперативната програма "Развитие на човешките ресурси" и Изпълнителна агенция по програма ФАР за социалния сектор. В периода 2005 г. - 2008 г. е наблюдател и в последствие пълноправен член в Комитета на Европейския социален фонд в ЕК, в качеството си на представител на Република България. Владее английски, испански и руски език. От август 2009 г. е заместник - министър на труда и социалната политика. Организира и координира дейността на МТСП в сферата на: Европейските програми и проекти; Оперативната програма "Развитие на човешките ресурси"; Международната дейност на МТСП; Политиката на пазара на труда.


Източник: БГНЕС

Българският бизнес

Подобни статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg