Отварят офертите в търга за строителство на пречиствателна станция в Русе

374
В Министерството на регионалното развитие и благоустройството от 14.00 ч., в зала “Колегиум” публично ще се отворят офертите на участниците в международен открит търг за проектиране и строителство на пречиствателна станция за отпадъчни води и спомагателни съоръжения в гр. Русе.

Предметът на договора е проектиране и строителство на пречиствателна станция за отпадъчни води (ПСОВ) в гр. Русе въз основа на идеен проект, предоставен от възложителя, контрол по време на експлоатацията и поддръжката и допълнително проектиране и строителство на спомагателни съоръжения от канализационната мрежа както следва:

- Проектирането на пречиствателната станция за отпадъчни води
- Строителство на пречиствателна станция за отпадъчни води
- Проектиране и изграждане на помпени станции за отпадъчни води
- Проектиране и изграждане на главен колектор от помпената станция до пречиствателната станция за отпадъчни води
- Контрол по време на експлоатацията и поддръжката; обучение и контрол на обслужващия персонал към пречиствателната станция за отпадъчни води в продължение на 3 месеца преди издаване на сертификата за приемане на обекта и в продължение на 12 месеца срок за съобщаване на дефектите

Договорните условия се определят съгласно ФИДИК, “Технологично оборудване, проектиране и строителство”, (Жълта книга, първо издание 1999) при спазване на спецификата на Закона за устройство на територията и съпътстващите го наредби.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg