Първа отворена среща на Гръцки бизнес съвет в България

1192
Първа отворена среща на Гръцки бизнес съвет в България

Днес в хотел Шератон ще се проведе първата отворена среща на членовете на Гръцкия бизнес съвет в България (ГБСБ). По време на събитието ще бъдат представени водещи гръцки фирми в областта на информационните и комуникационни технологии на българския пазар. Инициативата е част от поредицата срещи, която се организира с цел представяне на дейността на членовете на съвета.

В рамките на събитието ще бъдат обсъдени предизвикателствата, пред които се изправят гръцките фирми за информационни технологии при работата си на българския пазар. Презентатори на срещата ще бъдат Лилия Бойчева, председател на Byte Bulgaria LTD, Георгиос Русос, изпълнителен директор на Intracom-Bulgaria S.A, Константинос Спирополос, изпълнителен директор на Mellon Bulgaria JSC, Костас Асиестас, регионален мениджър за България на Perfromance Technologies BG, Йоанис Кацанидис, изпълнителен директор на Sysware Bulgaria S.A., Апостолис Тритас, изпълнителен директор на Unisoftware S.A., Стелиос Малиарис, регионален мениджър за България на Unisoftware S.A.

Домакини на срещата ще бъдат представители на Борда на директорите на ГБСБ, чийто председател е Антъни Хасиотис, главен изпълнителен директор на Пощенска банка. Ще присъстват останалите членове на висшия мениджмънт на ГБСБ, сред които - Атанасиос Куцопулос, главен изпълнителен директор на Банка Пиреос България, Николаос Георгопулос, изпълнителен директор на „Дружба” стъкларски заводи, Йоанис Поликандриотис, изпълнителен директор на „Еко България” и други.

Намеренията на ГБСБ са до края на годината да бъдат организирани редица представяния на гръцки фирми от различни браншове. По този начин организацията цели да даде възможност за активно сътрудничество и подпомагане дейността на фирмите, членуващи в нея. Предвижда се в бъдеще търговско-промишлени палати и съюзи от България и Гърция да бъдат поканени с цел разширяване на взаимното икономическо сътрудничество между страните.

Гръцкият бизнес съвет в България (ГБСВ) е частна, неправителствена организация с нестопанска цел, учредена през 2005 г., която предоставя основа за мрежа от контакти, подпомагане и обмен на информация, представлява интересите на нейните членове и играе ролята на катализатор за по-интензивни отношения в областта на търговията и инвестициите между Гърция и България.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg