Петият форум на Националния хотелиерски мениджмънт клуб - на 17 октомври

391
Петият форум на Национален хотелиерски мениджмънт клуб ще се състои на 17 октомври в Интер Експо Център в София, съобщиха от организацията.

Очаква се във форума да се включат над 120 собственици, изпълнителни директори и мениджъри на хотели и ресторанти от страната. Ръководството на Държавната агенция по туризъм ще участва в дискусия за визията за развитие на отрасъла през следващата година. Светлана Георгиева, директор на фондация "Асоциация Анимус", ще постави на дневен ред въпроса с трафика и сексуалната експлоатация на деца в сферата на туризма.

Евгений Иванов, старши консултант по международни програми и проекти, ще сподели практически опит при механизмите за кандидатстване и управление на проекти по Структурните фондове на ЕС. Корпоративната социална отговорност на бизнеса в българските хотели и ресторанти ще бъде тема на презентацията на Стамен Тасев, изпълнителен директор на Българския форум на бизнес лидерите.

Участниците във форума ще видят първа част на филма на Националния хотелиерски мениджмънт клуб за организираната втора официална бизнес делегация на български хотелиери и инвеститори в САЩ и Хавайските острови. Илиян Иванов, председател и изпълнителен директор на организацията, ще представи програмата и ще отправи покана за включване в третата делегация, с дестинация Сингапур и Малайзия, която ще се състои 12 - 26 януари, 2008 г.

Форумът на Националния хотелиерски мениджмънт клуб се провежда всяка година паралелно с Международната изложба за хотелско и ресторантско оборудване и обзавеждане.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg