Премиерът Станишев назначи заместник-председателите на Държавната агенция по горите

806
Министър-председателят Сергей Станишев назначи Росен Попсавов, Йордан Радославов и Илия Симеонов за заместник-председатели на Държавната агенция по горите.

Росен Попсавов е роден през 1958 г. Завършил е Лесотехническия университет в София, специалност „Горско стопанство”. От юли 2007 г. досега е заместник-началник на Агенцията по горите. Преди това е бил заместник-началник на Националното управление по горите, заместник-началник на Регионалното управление по горите – София.

Илия Симеонов е роден през 1964 г. Завършил е Лесотехническия университет в София, специалност „Горско стопанство”. От 2001 г. до 25 септември т. г. е началник в Националното управление по горите. Преди това е бил заместник-началник на Регионалното управление по горите в гр. Пловдив, директор на Държавно лесничейство в гр. Кричим и др.

Йордан Радославов е роден през 1972 г. Завършил е Лесотехническия университет в София. От 2002 г. е директор на Държавна дивечовъдна станция „Черни Лом”, Попово. Преди това е работил в Държавно лесничейство - Русе.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg