Profit.bg, Радио FM+, Карол, Ломско пиво и СО в съвместна инициатива

1303
Profit.bg, Радио FM+, Карол,  Ломско пиво и СО в съвместна инициатива

Финансовият сайт Profit.bg, Радио FM+, Финансова група Карол, Ломско пиво и Столична община си сътрудничат в акция по почистване поречието на р. Искър от натрупаните отпадъци.

Инициатор на събитието е екипът на Profit.bg. Акцията ще се осъществи, благодарение на медийната подкрепа на Радио FM+ и ХОБИ ТВ, спонсорството на Финансова група Карол и Ломско пиво. Инициативата ще стане реалност и със съдействието на местната администрация от район Панчарево. Петте организации се обединиха под мотото на Profit.bg „Промени нещо за един ден!".

Предвиденият за почистване участък на реката се намира в района на с. Кокаляне. Периметърът обхваща поречието от „водопада“, до т. нар. „бъбрек“.

Инициативата е насрочена за 19 април (събота) от 10.00 часа на поляната, намираща се под последната спирка (обръщалото) на автобус №1 в с. Кокаляне. Отправена е официална покана към районния кмет на Панчарево Станимир Пеев за откриване на съвместната инициатива.

На участниците ще се осигури безплатен превоз до и от с. Кокаляне, чували, ръкавици, място за почивка, както и напитки и храни, спонсорирани от Ломско пиво и Финансова Група Карол.

Тръгването към с. Кокаляне е насрочено за 09.00 часа от паркинга пред Националния стадион "Васил Левски", където ще чака и осигуреният за участниците автобус. За целта е определена среща в 08.30 часа на посоченото вече място.

За тези, които биха искали да се включат по-късно в инициативата, автобусите, които отиват до с. Кокаляне, са с номера 1 и 3, които могат да бъдат хванати от спирката на Окръжна болница, в посока Пловдив.   

Всеки, който смята, че може да промени нещо за един ден, е добре дошъл в инициативата, в която се обединиха медиите, бизнесът и администрацията!

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg