Profit.bg с нови услуги за своите потребители

539
Profit.bg с нови услуги за своите потребители

Избор на котировки, туризъм и взаимните фондове в страната – това са трите най-нови услуги и рубрики, които Profit.bg предлага на своите потребители само два месеца след излизането си в мрежата.

Чрез регистрация потребителите на сайта ще могат да се възползват от персонализиране на излизащите на заглавната страница котировки, като по този начин ще могат да следят офертите купува и продава на интересуващите ги дружества в реално време.

Новата рубрика туризъм е предназначена за свободното време на потребителите, като в нея ще бъдат представени всички хотели, носещи марката "Aвтентична България". (недвижими имоти – туризъм)

Рубриката взаимни фондове ще предоставя в графичен вид информация относно постигната доходност, цена на обратно изкупуване и др., като информацията ще се обновява ежедневно. (компании – взаимни фондове)

Екипът на Profit.bg е отворен за други предложения от своите потребители за подобряване на качеството на предлаганите услуги.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg

На фокус

По-спокойни за утрешния ден с новия ипотечен кредит на БАКБ

„Лихвите се вдигат, Вашата-не“ е посланието на новия кредитен...