БАКБ започва да предлага два нови депозитни продукта

1602
БАКБ започва да предлага два нови депозитни продукта

Българо-американска кредитна банка АД (БАКБ) започва да предлага промоционален тримесечен депозит в евро с годишна лихва от 7% и промоционален 12-месечен депозит в щатски долари, при който годишният лихвен процент също е 7%.

Депозитът в евро се предлага до 30 ноември 2009 г., а от този в долари - до края на годината. Минималната сума на влоговете е 2 000 валутни единици.

Паралелно на двата нови продукта банката продължава да предлага своя стъпаловиден шестмесечен депозит в лева, евро и щатски долари и тримесечен депозит в щатски долари, при който годишният лихвен процент е 6%.

БАКБ е специализирана в предоставянето на финансиране на малки и средни предприятия в различни сектори на икономиката.

Банката е 17-та по размер на активите към края на 2008 г. по данни на Българската Народна Банка. Основана е през 1996 г. Двата най-големи акционера в БАКБ са ирландската банка Allied Irish Banks (AIB) и американския инвестиционен фонд Грамърси имърджинг маркет фонд (Grammercy emerging market fund). Акциите й се търгуват на Българката Фондова Борса - София.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg