Банка ДСК стартира от днес (18 август) промоционална кампания по новоразрешавани стандартни потребителски кредити в лева и евро. Те трябва да бъдат обезпечени с поръчителство или със залог на вземане върху работна заплата или пенсия. Промоционалните условия са в сила до 31 октомври 2008 г. включително.

Промоцията се изразява в намалена на половина от обичайната административна такса за обслужване на кредита, която ще възлиза на 1% върху размера на разрешения кредит - минимум 40 лв. или 20 евро.

Банка ДСК няма да събира и такса за предсрочно погасяване със собствени средства след първата година от срока на кредита.

За да може да се възползва от промоцията, преписката на кредитоискателя трябва да бъде заведена най-късно до 31 октомври 2008 г., а кредитът да бъде усвоен най-късно до 6 ноември 2008 г.

Промоционалната кампания не се отнася за стандартни кредити, предоставяни по реда на кредитни програми "ДСК Престиж Плюс", "ДСК Престиж", "ДСК Лидер", Програма за кредитиране на микро, малки и средни предприятия, и за клиенти на Банката „ДСК Практика”, "ДСК Мениджър" и "ДСК Професионалист".

Снимка: Profit.bg