Deutsche Bank AG награди Банка Пиреос България АД с наградата "2007 EUR Straight-Through Processing (STP) Excellence Award" за изключително качество на нейните евро плащания, информираха от банката за Profit.bg.

Наградата се присъжда за постигането на много високо качество на платежните съобщения, условие за достигането на висока степен на автоматизация (Straight-Through Processing) на платежния процес.

Това е изключително престижна награда за Банка Пиреос България, която в условията на все по-нарастваща конкуренция в областта на банковите транзакции и увеличаващите се изисквания на своите клиенти за качество на информацията, бързина и сигурност на плащанията, успя да въведе система и организация на нейните платежни процеси, с които да отговори на най-съвременните условия и изисквания в Европа.

“Deutsche Bank AG цени изключително високо дългогодишното си успешно сътрудничество с Банка Пиреос България и очаква с нетърпение да продължим съвместната си работа и през 2008 година”, заяви г-н Пол Кемп, Директор „Управление на наличността” в Deutsche Bank.

“За Банка Пиреос България е чест да получи тази награда от нашият високо уважаван партньор Deutsche Bank AG”, каза г-н Атанасиос Куцопулос, Главен изпълнителен директор на Банка Пиреос България. „ Тази награда е признание за целия мениджмънт и всички служители на Банката, за техния професионализъм и отдаденост на работата. Сега сме задължени повече от всякога да поддържаме високото ниво на обслужване и качеството на нашите услуги.”