Емилия Миланова става председател на Съвета на директорите на Пощенска банка

780
Пощенска банка избра нов председател на Съвета на директорите си. Банката се спря на кандидатурата на Емилия Миланова, която официално ще встъпи в длъжност от януари 2008 година.

Емилия Миланова е била подуправител на БНБ, заместник-председател на Съвета на директорите на Банковата консолидационна компания, международен лектор на USAID и участник в множество проекти на Световната банка.

Сега е доцент в катедра „Счетоводство и анализ” в УНСС. Като член на Управителния съвет на БНБ и подуправител до средата на тази година, тя оглавява Управление „Банков надзор”, като същевременно ръководи и организира функциите на БНБ по осигуряване на стабилност на банковата система и защита интересите на вложителите.

Пощенска банка (с правно име„Юробанк И Еф Джи България” АД) е част от „Юробанк И Еф Джи Груп“, международна банкова организация с над 63.3 млрд. евро авоари, с повече от 21 хиляди служители, предлагаща продукти и услуги чрез своята мрежа от над 1500 клонове, точки на продажба и алтернативни дистрибуционни канали.

„Юробанк И Еф Джи“ е член на EFG Bank European Financial Group, базирана в Женева банкова група на фамилията Лацис.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg