„Капитал банка” официално откри първия си клон извън Скопие. За място на новия клон бе избран гр. Струмица, икономически център на Югоизточна Македония. Офисът бе открит от председателя на надзорния съвет Иван Ненков и изпълнителния директор на банката Георги Кехайов.

Официалното откриване се състоя в присъствието на представители на местния бизнес, официални лица, клиенти и мениджмънта на банката.

„Струмица е един от бързо развиващите се икономически центрове в Македония и се намира само на 30 км от България. С откриването на клон именно тук ще улесним контактите между българския и македонския бизнес и ще отворим възможност за нови инвестиции», коментира Иван Ненков, председател на НС на банката.

Новият модерен клон предлага разнообразен продуктов портфейл висококачествени услуги в Струмица и региона. Клонът е изграден изцяло според новите корпоративни стандарти на «Капитал банка» - открити пространства, функционални и модерни мебели, които в съчетание с разнообразните продукти и отлично обслужване, ще предложат услуги на европейско ниво.

„Капитал банка” Скопие предлага иновативни решения в областта на банкирането на едро и корпоративните финанси. Банката бе придобита в края на 2007 г. от „Алфа финанс холдинг”, в съответствие със стратегията за поддържане на растеж на групата в Югоизточна Европа.

Снимка: изп.директор Георги Кехайов, управителката на клона Елисавета Янева и председателят на НС Иван Ненков (от ляво на дясно)