Нов промоционален депозит на СИБанк

1143
Нов промоционален депозит на СИБанк

СИБанк пусна шестмесечен депозит с прогресивно нарастващи лихвени проценти за периода. За вложения в лева ефективната лихва е 8.20%, а за евро – 6.20%. Минималните суми на депозитите са съответно 1000 лв. или 500 евро.

С новия продукт СИБанк продължава тенденцията да реагира бързо и гъвкаво на пазара, отговайряки на потребностите и очакванията на клиентите.

От 1 октомври 2008 г. банката подобри параметрите по два от най – успешните си депозитни продукта – „Топ депозит” и „Растящ депозит”.

„Топ депозит” стана постоянен депозитен продукт с по-високи лихвени проценти за суми в лева и евро. Възможността лихвата да се тегли авансово при откриване на депозита го прави изключително атрактивен за клиените.

Предимството на „Растящ депозит” е прогресивно нарастващата лихва. Новият Промоционален депозит допълва успешния депозитен пакет на СИБанк и привлича клиентите, които в края на годината търсят краткосрочни вложения.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg

На фокус

По-спокойни за утрешния ден с новия ипотечен кредит на БАКБ

„Лихвите се вдигат, Вашата-не“ е посланието на новия кредитен...