Първа инвестиционна банка и швейцарската рафинерия ПАМП организираха световната премиера на лимитирана серия от кюлчета-медальони „Skins”, информираха от банката за Profit.bg.

Официален гост на събитието беше Мехди Баркхордър, главен изпълнителен директор на рафинерията за златни и сребърни кюлчета.

Лимитираната серия включва златни и сребърни плочки с релефи от кожите на леопард, зебра, кралска кобра, крокодил и риба-скат. Уникалните кюлчета медальони бяха представени с атрактивно танцово шоу на балет Нова. Десет момичета, изрисувани с кожите на животните, вдъхновили английския художник Глен Браун за колекцията, дефилираха с бижутата пред гостите в зала Синърс.

Плочките са изработени от най-чиста проба злато и сребро в Швейцария. Създадени от едно от най-уважаваните имена в света на благородните метали, колекцията icOns е изработена според швейцарските стандарти за благородни метали – едни от най-строгите в света. В традицията на ПАМП, на реверса на всеки слитък от колекцията icOns е поставена маркировка, която гарантира неговата автентичност.

В България сребърните и златни бижута от серията “iCons” ще бъдат предлагани ексклузивно от Първа инвестиционна банка, във всички клонове в страната.