ПИБ с нова кредитна линия за търговски обекти

563
ПИБ с нова кредитна линия  за търговски обекти

Първа инвестиционна банка предлага кредитни улеснения за търговци, ползващи ПОС устройства на банката, под формата на кредитна линия. Размерът на новия кредитен продукт е до 100 хил. лв., или равностойността им в евро или щатски долари. Усвояването и погасяването са със свободен режим.

Този кредит е разработен специално за нуждите на микропредприятията и фирмите от малкия и среден бизнес с търговски обекти, лекари, зъболекари, фризьори и др., които приемат плащания с дебитни и кредитни карти.

Размерът на кредитното улеснение е обвързан с официалните финансови показатели на кандидатстващите фирми.

Срокът на кредита е до 3 години, като след изтичането им съществуват опции за подновяване за нов период или погасяване на вноски, като банката предлага гъвкави схеми за погасяването му.

Лихвата по кредитната линия ПОС е съобразена с конкурентните условия на пазара и се заплаща само върху усвоената част от средствата.

Кредитната линия ще се разглежда при облекчена процедура без изискване за материално обезпечение. При представяне на всички необходими документи срокът на одобрение е 3 работни дни.

Снимка: Profit.bg

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg