По-изгодни ипотечни кредити от Уникредит Булбанк

1634
По-изгодни ипотечни кредити от Уникредит Булбанк

До края на годината УниКредит Булбанк ще отпуска на клиентите си ипотечни заеми при по-ниска, фиксирана лихва от 6.58% за първата година. С кредита клиентите могат да финансират покупка на имот, строителство или ремонт.

„Следим внимателно развитието на банковия ипотечен пазар от началото на годината, както и донякъде вялата търговия с недвижими имоти. Фактът, че въпреки опасенията за криза в отрасъла, все пак ипотечните кредити растат, а не спадат, ни кара да предприемем по-активна кредитна позиция, като в същото време отчитаме и икономическата реалност на спадащи доходи.

За да подкрепим нашите клиенти, желаещи дори и в момента да инвестират в жилищни имоти при затруднената икономическа обстановка, ние смятаме, че един жест към тях, а именно ниски вноски в следващите 12 месеца, ще е от полза както за тях, така и за банката.", коментира Любомир Пунчев, член на Управителния съвет и директор „Банкиране на дребно" на УниКредит Булбанк Предлаганата лихва от 6.58% за първата година е една от най-ниските на пазара.

Сред другите предимства на новото предложение на УниКредит Булбанк е липсата на наказателна такса при предварително погасяване на кредита. Клиентите могат да избират срок на изплащане до 35 години, намаляващи или анюитетни вноски, както и възможността за ползват гратисен период по главницата. Банката финансира до 85% от пазарната оценка на имота.

Всички, които кандидатстват за кредит до края на годината ,ще получат и кредитна карта без такса за поддръжка за първата година, безплатно издаване на най-сигурната дебитна карта на пазара V PАY и безплатно ползване на услугата Булбанк Онлайн за една година.

Допълнително предимство за клиентите на УниКредит Булбанк е специалната програма "Сподели и спести". Всеки кредитополучател, довел нов клиент, който усвои заем, може да спести до едно лихвено плащане. Няма ограничение за броя на доведените клиенти.

* ГПР - 10.17%. при кредит 40 000 EUR със срок на погасяване с анюитетни вноски 10 г., лихва за останалия период след първата година - 8.58% (стойност към датата на сключване на договора за кредит) и включени разходи за застраховка „Живот" и имуществена застраховка.

Подобни статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg