Пощенска банка намалява лихви по нови ипотечни заеми

1337
Пощенска банка намалява лихви по нови ипотечни заеми

От днес Пощенска банка намалява цената на всички новоотпуснати жилищни кредити и потребителски кредити срещу ипотека.

Мярката понижава цената на новите заеми за закупуване на жилище с 95 базисни пункта в евро и със 120 базисни пункта в български лева, а лихвата на потребителския кредит срещу ипотека „Активни дом" намалява с 25 базисни пункта в евро и 20 базисни пункта в български лева. С тази стъпка ипотечните заеми на банката, която е лидер в сегмента на жилищното кредитиране, стават сред най-конкурентните на пазара.

Успоредно с новите цени на заемите Пощенска банка стартира програма за стимулиране на кредитирането, която ще позволи на клиентите допълнителни лихвени намаления до 70 базисни пункта за жилищен кредит „Сигурен дом".

Програмата „Лесен живот" е специално разработена да даде на клиентите, кандидатстващи за жилищни заеми от банката, силно конкурентна лихва и допълнителни предимства. Програмата се предлага в три пакета, които могат да включват превод на заплата в банката, услугата „Универсален платец" за автоматично плащане на сметки за бита, както и различни застрахователни планове, давайки на потребителите възможност да получат преференциални условия и да намерят най-добрия отговор на техните нужди. Клиентите, кандидатстващи за „Сигурен дом" с пълния пакет на „Лесен живот" могат да получат кредит при 7.05% фиксирана лихва за първите две години за заеми в евро.

Подобни статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg