Пощенска банка подобрява условията по жилищен кредит

790
Пощенска банка подобрява условията по жилищен кредит

Пощенска банка предлага жилищен кредит „Сигурен дом" при подобрени условия, информират от финансовата институция.

Кредитополучателите могат да се възползват от преференциална лихва, която е фиксирана за първите две години, в размер на 7.35% за заеми в евро, ако получават работната си заплата в Пощенска банка. Условията на заема предвиждат и възможност за допълнително намаление на лихвата за изрядни кредитополучатели след първите две години за остатъчния период на заема.

Кредит „Сигурен дом" може да бъде използван за покупка на жилище, ремонт и домашни подобрения, строеж или довършителни работи по жилищни имоти. Максималният размер на кредита е 500 000 евро със срок за погасяване до 35 години, като банката предлага финансиране до 80% от стойността на имота.

Получателите на кредит „Сигурен дом" могат да се възползват от програма „Защита на плащанията" на Пощенска банка, която предлага допълнителна сигурност в случай на непредвидени обстоятелства като здравословни проблеми или нежелана безработица.

Услугата позволява на кредитополучателите да защитят своите месечни вноски и целия размер на кредита със застрахователен пакет „Живот и безработица".

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Коментари

КРАСЕН
# 0
15:03 | 12 March 2010
ЧАКАМЕ 3%-4% ЛИХВИ ПО ЖИЛИЩНИ КРАДИТИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg